SILIKONI SU MI SE OPUSTILI, MORAM NA REMONT! Mina Kostić progovorila o plastičnim OPERACIJAMA i novcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 12:46

"SILIKONI SU MI SE OPUSTILI, MORAM NA REMONT!" Mina Kostić progovorila o plastičnim OPERACIJAMA i novcu

Otkrila šta je sve radila na sebi!

Pevačica Mina Kostić govorila je o estetskim intervencijama, te navela da je na sebi radila samo grudi koje su, kako kaže, već zrele za remont.

- Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile - rekla je pevačica, pa se prisetila reči svog hirurga.

- Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i s autom, menjaš ih kada imaš love - objasnila je Mina.

Ona je prokomentarisala i trend neinvanzivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

- Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta - rekla je pevačica.

S obzirom na to da se sve više njenih koleginica na društvenim mrežama i u javnosti hvali brendovima i skupim nakitom, Mina je i za to imala odgovor u svom stilu.

- Važno mi je da imam dobru torbu i kvalitetnu obuću, a ostalo mi nije bitno. Nosim narukvice od 300 dinara i minđuše od 600 koje uopšte ne izgledaju tako. I šta mi fali? - iskrena je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.