ŠIJAN JE OSTAVIO ZBOG BOJANE: Nakon fotografija Mirkove bivše neće vam biti dobro, a ovaj detalj su svi primetili

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 19:24

ŠIJAN JE OSTAVIO ZBOG BOJANE: Nakon fotografija Mirkove bivše neće vam biti dobro, a ovaj detalj su svi primetili

Oduvek je birao lepotice!

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, je pre Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića bio u vezi sa devojkom Oljom Radoičić.

Naime, Mirko je inače važio za beogradskog šmekera i pre Bojane je bio u vezi sa Oljom Radoičić koja, kako mnogi kažu, ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Olja na svom Instagramu objavljuje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila.

Gocin sin Mirko i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je upoznao Bojanu preko Veljka Ražnatović i Bogdane, navodno mu se odmah dopala.

Nakon raskida sa Radoičićkom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

Mirko i Bojana danas imaju dva sina, Zorana i Vukana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.