SIGURNO... Kija Kockar progovorila o ulasku u ZADRUGU 5! Odlučna je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 14:01

"SIGURNO..." Kija Kockar progovorila o ulasku u ZADRUGU 5! Odlučna je!

Ne želi da se vraća u Imaginarijum.

Kristina Kija Kockar javnosti je postala poznata kada ju je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario suprug, pevač Sloba Radanović, koji je pred kamerama uplovio u vezu sa Lunom Đogani. Kija je ušla u rijaliti da raščisti račune sa svojim izabranikom, pobrala simpatije publike i iz rijalitija izašla kao pobednica.

Budući da je peta sezona najavljena kao svojevrsni "all star" šou, u kojem će nastupiti najzapaženiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti igrači, već nekoliko dana spekuliše se da će se u njoj naći i Kija Kockar i Sloba Radanović, kao i Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković.

Ipak, Kija je rešila da se oglasi ovim povodom i stavi tačku na sve spekulacije, barem što se njenog učešća tiče.

Ne, sigurno ne. To su laži - kratko je prokomentarisala Kija za Objektiv dok se ostali potencijalni učesnici još uvek nisu oglašavali ovim povodom.

Podsetimo, u protekloj, četvrtoj sezoni "Zadruge" pobedu je odnela Kijina majka Nadica Zeljković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.