SIGURNA U NJIHOVU LJUBAV: Aleksandra cveta zbog obnove romanse sa Carem - Imala da mu poruči SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 20:52

SIGURNA U NJIHOVU LJUBAV: Aleksandra cveta zbog obnove romanse sa Carem - Imala da mu poruči SAMO JEDNO

"Mislim da smo ovog puta ozbiljni!"

Za vreme emsije gledanje snimaka, zadrugarima je pušten klip u kojem je prikazan razgovor između Filipa Cara i Bojana Simića o Aleksandri Nikolić.

Filip je otkrio kako nikada ne bi izdao Aleksandru, ali da mu je preteško da bude normalan u vezi jer uvek nađe nešto što mu smeta.

- Boki je najsrećniji što smo se pomirili. On ima neke teorije, tj. imao je u glavi, ispričao mi je nešto, a pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije. Znam koliki je teoretičar i drago mi je da je uvideo da nije u pravu. Da, ovog puta mi deluje da je ozbiljan i da neće pogrešiti. Biram da mu verujem i ne vidim da ima želju da komunicira sa drugim devojkama. Korigujemo i pričamo o svemu što nam međusobno smeta - rekla je Aleks.

- Je l' se plašiš da će te izdati? - pitala je Ivana.

- Ne, ne zamaram se strahovima. Svesna sam sebe, ako ima bolje nek izvoli - rekla je Aleks.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.