SHVATILA JE DA JOJ VIŠE NE TREBA - Tara Simov se JAVNO OBRATILA! Ša je PREDMET SPRDNJE, odustaje od njega?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 15:32

SHVATILA JE DA JOJ VIŠE NE TREBA - Tara Simov se JAVNO OBRATILA! Ša je PREDMET SPRDNJE, odustaje od njega?

Šokirala!

Sinoć je bila emisija "Pitanja novinara", kada je novinarka pitala Nenada Aleksića Ša da li se kaje što je prevario svoju bivšu suprugu sa Tarom Simov.

Tada mu je rekla i da mu se ceo svet, pa i zadrugari smeju, te da je predmet sprdnje, što je njega dotuklo.

Tara Simov se danas oglasila na svom Instagram nalogu, a ove reči koje je objavila, učiniče su da mnogi pomisle da je odustala od veze sa reperom:

- Nikada nisam imala problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobijem sve što hoću - pisalo je u Instagram objavi.

- Problem bi nastao kada bih shvatila da mi to što sam htela više ne treba - šokirala je Tara.

Mnogi su ovu objavu odmah povezali sa Nenadom, a da li je ovo kraj njihove veze ili ipak Simovoj nešto drugo više ne treba, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.