SEVNULE BUJNE GRUDI! Sandra Afrika pokazala POPRSJE - u provokativnom izdanju POSTIDELA kolegu! (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 00:53

SEVNULE BUJNE GRUDI! Sandra Afrika pokazala POPRSJE - u provokativnom izdanju POSTIDELA kolegu! (FOTO+VIDEO)

Muškarcima će pasti vilica!

Pevačica Sandra Afrika gostovala je u emisiji "Amidži Šou", kod voditelja Ognjena Amidžića, i tom prilikom pojavila se u vrlo provokativnom izdanju.

Ekipa emisije "Paparaco Lov"snimila ju je u nezgodnim trenucima, kad joj se odevna kombinacija, sa dve tanke tračice, pomerila, pa su se videle njene gole grudi.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Sandra je za vreme trajanja reklama primetila da je snimaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je pokušala da sakrije grudi, ali je već bilo kasno.

Sa Sandrom u emisji gostovao je i Relja Popović, koji je sedeo preko puta nje, i pokušavao da ne gleda u pevačicinom pravcu zbog neprijatne situacije.

Verovatno se Popović postideo zbog Sandrinih atributa koji su sevnuli pred svima u studiju, pa je izbegavao da je pogleda.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.