Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERINA POSLALA MILANU PORUKU?! Da li će pasti na njen najnoviji snimak?! (VIDEO)

Pevačica Severina Kojić, nedavno je izgubila starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, jer je sud presudio u korist njenog muža Milana Popovića koji je dobio starateljstvo. Severina će sada moći sina da viđa samo u terminima predviđenim u okviru presude, a danas se prvi put obratila porukom, za koju se sumnja da je upućena upravo njenom The post SEVERINA POSLALA MILANU PORUKU?! Da li će pasti na njen najnoviji snimak?! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Oglasila se Severina i poslala poruku koja tera suze na oči

Izvor: Story, 07.Dec.2019

Pevačica Severina Kojić pre nešto više od nedelju danan predala je sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću, nakon pravosnažne odluke suda da srpskom biznismenu pripadne starateljstvo nad njihovim detetom. Nakon što se oglasila na društvenim mrežama i sa svima podelila pismo koje je uputila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.