SEVALE VARNICE IZMEĐU ANE I DAVIDA! Nije hteo da se odvoji od Koraćeve, celu noć razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Izvor: Svet, 18.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVALE VARNICE IZMEĐU ANE I DAVIDA! Nije hteo da se odvoji od Koraćeve, celu noć razmenjivali nežnosti! (VIDEO)

Posle burne noći, gde je palo priznanje emocija, njih dvoje se nisu odvajali. David Dragojević je tokom večeri priznao svoje emocije prema atraktivnoj zadrugarki Ani Korać, što je mnoge iznenadilo, dok drugu polovinu i nije.
Naime, pošto što su celo veče provodili vreme zajedno u krevetu, Ana i David nisu se odvajali, već su vreme utrošili razmenjujući nežnosti.
Međutim, kako se veče završavalo, njih dvoje su se razdvojili, ali su i dalje ostali povezani. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << David je Koraćevoj pružio ruku, kao i tokom dana što je budio i mazio je, dok je nije uspavao.
Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

svetprintscreen
The post SEVALE VARNICE IZMEĐU ANE I DAVIDA! Nije hteo da se odvoji od Koraćeve, celu noć razmenjivali nežnosti! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SADA SU ZVANIČNO POTVRDILI SVOJE EMOCIJE: Ana i David se ljubili, Dragojević je ne ispušta iz ruku, SMISLIO I KAKO ĆE JE ZVATI! (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Jan.2019

Više ne mogu da se suzdrže. . Ana Korać je tokom jutra razmenjivala nežnosti sa Davidom Dragojevićem, pa su se u jednom trenutku zaigrali i uradili nešto više.. . . . Dok...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.