ŠEST NAJTUŽNIJIH GODINA JE PROŠLO... Pevačica pred našm očima preminula u najvećim mukama - BOL MAJKE NE JENJAVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 01:53

"ŠEST NAJTUŽNIJIH GODINA JE PROŠLO..." Pevačica pred našm očima preminula u najvećim mukama - BOL MAJKE NE JENJAVA

Porodica i dalje pati za velikim gubitkom, ali sa ponosom održava sećanje na nju.

Navršilo se šest godina od smrti pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares. Gradila je uspešnu muzičku karijeru bez skandala i snimila veliki broj vanvremenskih hitova, a dalji uspon u svetu muzike zaustavila je užasna bolest.

Pevačica je otvoreno govorila o lečenju od raka, a njeni fanovi pratili su svaki njen korak i podržavali hrabrost da govori o teškoj temi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uliva snagu, kao javna ličnost, mnogima koji prolaze kroz istu ili sličnu borbu. Njena majka Ajka ni posle šest godina ne može da prihvati ćerkinu smrt.

- U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze… Jednostavno nema reči da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu - rekla je Ajka za "Avaz".

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

- Bila sam dve i po godine u Švajcarskoj i to mi je delimično pomoglo. Promena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradova.. Ali to je samo deo tzv. terapije, jer izgledaš kao normalna, a "podeljena" si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan - iskreno je opisala majka preminule pevačice, pa je dodala:

- S usponima i padovima.. Nekada se osećam kao da stojim na rubu litice i samo neko treba prstom da me gurne u ponor... Potom osećaj da si na dnu i da se malo dižeš. To se desilo tek prošle godine. Počela sam biti takoreći normalna psihički. Mada sam se pred ljudima znala nositi sa svojom tugom. Plakala sam puno, ali ne pred svakim, jer ima ljudi koji vole da patiš... Nekako sam se nosila s ti. Ja znam kako - rekla je ona.

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

- Šest je tužnih godina, najtužnijih. Ali, i pored bola i praznine, ostatak moje porodice i ja smo ponosni što smo imali Donu i s ponosom i dostojanstvom čuvamo uspomenu na nju i njeno delo. Fanovi iz celog sveta stalno šalju neke videe, jave se, upute koju toplu reč -rekla je Ajka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.