ŠEST MESECI SU SE KRILI! Poznati glumac ODLEPIO za manekenkom - Svi komentarišu njenu LEPOTU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2020, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEST MESECI SU SE KRILI! Poznati glumac ODLEPIO za manekenkom - Svi komentarišu njenu LEPOTU (FOTO)

Skrasio se.

Glumac koji slama ženska srca, Aleksandar Radojičić više nije slobodan, On od sredine prošle godine uživa u vezi sa manekenkom Dunjom Radičević, a svoju ljubav više ne kriju od javnosti, iako so to činili prvih šest meseci.

 Iako je poznato da ne voli da otkriva mnogo detalja o privatnom životu, Aleksandar u poslednje vreme, sve češće deli fotografije sa svojom novom devojkom.

Poslednji dan napoljE😷❤️

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Mar 15, 2020 at 12:59pm PDT

- Poslednji dan napolju - napisao je glumac, aludirajući na mere predostrožnosti koje su dovedene u vezi sa korona virusom.

#happyfriday🙌

A post shared by Dunja Radicevic 💫 (@dunja_radicevic) on Sep 20, 2019 at 6:12am PDT

Inače, Dunja je iz Novog Sada, navodno su se Aleksandar i ona upoznali letos na nekom skupu u njenom rodnom mestu. Trenutno se viđaju u Londonu, jer lepa manekenka tamo boravi zbog svojih poslovnih obaveza.

"LJUBI GA TATA" Veljko Ražnatović objavio INTIMAN TRENUTAK sa Bogdanom - mazio joj stomak, a onda... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.