Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:19

ŠERIFOVIĆEVA DONELA ŠOK ODLUKU: Marija objavila - Prestaje sa nastupima i pevanjem, ovo je razlog!

Niko se nije ovome nadao.

Marija Šerifović trenutno sprema novi album, a osim o novim pesmama, progovorila je i o svojoj majci, čuvenoj pevačici Verici Šerifović, i šokirala saopštenim.

Kako je otkrila, Verica je odlučila da više ne nastupa.

- Verica na sve ima komentar, to je opšte poznata stvar! ''Druga strane ploče'' bi za nju bila izazov, jer je dobra stara džezverka, ali Šerifović Verica je penzionerka. Ako se neko napevao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u životu, napevala se moja mati, tako da mislim da je sasvim u redu da, onoliko koliko je pažnje, ljubavi, živaca, sredstava i svega ulagala i trošila na mene, mislim da je potpuno logično da ja njoj uzvratim tako što će moći u miru da sadi cveće, pravi kolače i uživa u životu - priznala je Šerifovićeva.

Marija sprema novi album, a nekoliko pesama već je otpevala.

- Komotno mogu da kažem da su pesme odabrane, imaćemo album, desiće se u nekom trenutku. Dobar deo pesama sam i otpevala, skinula sam aparatić na 48 sati i otpevala sam pet pesama, tako da ću nakon Banjaluke da otpevam i preostale, tri komada - istakla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.