ŠEMSU SULJAKOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE: Znala sam u kakvom je STANJU bio Sinan i da mu je to ZADNJI koncert!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 18:50

ŠEMSU SULJAKOVIĆ SAVLADALE EMOCIJE: "Znala sam u kakvom je STANJU bio Sinan i da mu je to ZADNJI koncert!"

Otkrila i zašto je nema u javnosti

Folk zvezda Zorica Brunclik je sinoć održala veliki solistički koncert, a ujedno i rođendansku žurku na stadionu Tašmajdan u centru Beograda

Zorica je na Vidovdan priredila nezaboravan događaj njenim fanovima na Tašmajdanu, a ujedno i proslavila svoj 67. rođendan zajedno sa publikom, ali i obeležila 5 decenija karijere.

Pevačica je dočekana ovacijama kada je izašla pred prepuni stadion i zapevala pesmu “Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dam ovo malo duše” po kojoj je koncert i nazvan. Usledili su hitovi “Kada bi me pitali”, “Košava”, “Avlije avlije”, “A tebe nema” i mnoge druge pesme koje su obeležile pet decenija dugu karijeru folk dive, a publika je sve vreme pevala uglas sa njom, dok je pevačicu sve vreme pratio orkestar Ace Sofronijevića.

Sve kolege su je ispoštovale i uživale zajedno sa njom, a među njima našla se i Šemsa Suljaković:

 - Dva puta nisam nastupala na koncertu Zorice Brunclik jer sam imala smrtni slučaj. Okupljanje kolega me podsetilo na Sinana Sakića, preplavile su me emocije. Znala sam u kakvom je stanju bio Sinan Sakić i da mu je to zadnji kocert. Ja ne verujem da ću praviti svoj koncert, slabo nastupam, putujem - rekla je ona.

Celokupan intervju možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.