SEKSI SANDRA OBEĆALA: Zaludeću farmere, evo šta ću Filipu da uradim!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI SANDRA OBEĆALA: Zaludeću farmere, evo šta ću Filipu da uradim!

Nova farmerka Seksi Sandra već je bila na imanju u Lisoviću, a kako sada kaže, ima misiju da zaludi sve muškarce koji se nalaze tamo.

Pevačici se niko ne sviđa posebno, ali želi da se igra sa jačim polom, jer joj se, osim Vesne Zmijanac, od ženskih osoba niko ne dopada.

"Vidim da je Filip Đukić tamo najveći šmeker, sve su poludele za njim. Ja ću se sada igrati s njim, da ga postavim tamo gde mu je mesto, jer je poleteo i misli da je stvarno ozbiljan frajer. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ne dopada mi se niko, ali ću se igrati sa svima. Ne postoji mogućnost da se zaljubim. Vesna Zmijanac mi je OK, a ostale devojke, žene, videćemo. Bolje da za sada ne pričam ništa. Zanimljivo će biti, jer sam pratila od kuće i znam kako i sa kim ću", iskrena je Valterovićeva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.