Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA SABLIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U POZORIŠTU ZBOG BRAČNOG PARA!

Iako ponosno gazi osmu deceniju života, Jelisaveta Seka Sablić sa podjednakim žarom kao i na početku karijere igra filmske, televizijske i pozorišne uloge kao na početku karijere, što je, bez premca, čini jednom od omiljenih glumica današnjice. Kako sama tvrdi, u više navrata je želela da stavi tačku na karijeru, ali bi se uvek naposletku The post SEKA SABLIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U POZORIŠTU ZBOG BRAČNOG PARA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SEKA SABLIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST Ogovarala reditelja sa poznatom glumicom, kasnije otkrila da mu je to BUDUĆA SUPRUGA

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Iako sa ponosom gazi osmu deceniju, Jelisaveta Seka Sablić i dalje važi za jednu od najvećih glumica srpske pozorišne i televizijske scene, a i dalje se ulogama posvećuje sa istim žarom kao kada je tek počinja svoju karijeru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.