SEDI NA PODU - Ivan Marinković snimao bivšu učesnicu rijalitija! Malo ko se seća Izabele Alijoski, evo kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:20

SEDI NA PODU - Ivan Marinković snimao bivšu učesnicu rijalitija! Malo ko se seća Izabele Alijoski, evo kako izgleda

Nestala iz javnog sveta!

Bivši učesnik Zadruge 6, Ivan Marinković, nakon učešća u Beloj kući redovno se odaziva pozivima produkcije da gostuje u emisijama "Narod pita".

Iako većina zadrugara sada, nakon rijalitija želi da ode na odmor, kako produkcija nalaže, po ugovoru, zadrugari moraju biti prisutni i da se odazovu pozivu za emisije koje su u sklopu ugovora.

Tako Aleksandra Nikolić iz Crikvenice večeras dolazi u Beograd, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je najavljena kao gost u emisiji "Narod pita" sa Sanjom Grujić.

Ono što je mnoge iznenadilo je Instagram stori Marinkovića na kojem je njegova drugarica iz "Parova", Izabela Alijoski, a mnogi su zaboravili da je ona bila učesnica u tom rijalitiju, s obzirom da se povukla iz medija nakon učešća u rijalitiju na televiziji "Happy".

Ivan je objavio stori kako ona sedi na krevetu, očigledno došavši u posetu nakon što je Marinković izašao iz Zadruge.

Iako mnogi nisu znali da se oni i privatno druže, očigledno je da su ostali u dobrim odnosima, jer, podsetimo i Marinković je svoju verenicu, Jelenu Ilić, upoznao u "Parovima" gde je ona takođe bila učesnik.

Iako su se obe povukle iz medija, ipak je Ivan jedini ostao kao rijaliti učesnik, koji je zanimljiv gledaocima i sad, u emisijama, a da li ćemo ga gledati i u sedmoj sezoni, ostaje nam da saznamo..

Podsetimo, Ivan je u šestoj sezoni izgradio odnos sa sinom, Željkom Kulićem, kojeg ima sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić.

Mnogi su uživali gledajući Mariju i Miljanu Kulić u odnosu sa Marinkovićem, a sve zarad malog Željka Kulića, od kog se, kako Ivan kaže, sada, nakon Zadruge, ne odvaja.

- Moja Bels je hladna i bezobrazna - rekla je Slađana.

- Što si vaspitala Bels da bude bezobrazna? - pitala je voditeljka Parova.

- Ne znam. Mnogo je bezobrazna ove sezone. Nemam više snage da se borim, užasno bezobrazno dete. Ova moja ima roditelje i sve što poželi pa je nezahvalna i bezobrazna. Ne mogu da podnesem njeno ponašanje - rekla je Slađana tokom učešća sa ćerkom u Parovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.