SEĆATE SE ALKE VUICE? Žarila je i palila na sceni, pa NESTALA - danas je nećete prepoznati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 22:50

SEĆATE SE ALKE VUICE? Žarila je i palila na sceni, pa NESTALA - danas je nećete prepoznati (FOTO)

Svi se sećamo njenih hitova.

Alka Vuica je pre dvadesetak godina bila veoma popularna. Naime, njene pesme "Varalice" i "Profesionalka" su se često "vrtele" na domaćim radio stanicama, a poslednjih godina se jako retko pojavljuje u našim medijima.

Alke Vuice se danas malo ko seća. Najviše pažnje privukla je kada se svojevremeno tajno zabavljala sa nekadašnjim hrvatskim fudbalerom Igorom Štimcem, koji je tada bio u braku sa Suzanom Žunić, pobednicom Mis Jugoslavije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1988. godine.

Nedavno je takođe privukla pažnju javnosti na sebe izjavama da joj nedostaje Jugoslavija kao celina, ali i da je u svojoj mladosti eksperimentisala sa istim polom.

Danas izgleda potpuno drugačije, i naizgled gotovo da nema veze sa nekadašnjom ženom koja je nosila pramenove i "žarila" estradnim nebom.

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on Mar 3, 2018 at 3:47am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.