SEĆATE LI SE OVE TAKMIČARKE? Bila je najlepša, najzgodnija, najlepše obučena! Ali i OMILJENA ŽIRIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE LI SE OVE TAKMIČARKE? Bila je najlepša, najzgodnija, najlepše obučena! Ali i OMILJENA ŽIRIJU (VIDEO)

Kakva faca!

Dunja Popović pre nekoliko godina takmičila se u "Zvezdama Granda". Osim glasom, publiku "kupila" je i stasom, ali i ekstravagantnim odevnim kombinacijama. Ipak, nije uspela da se plasira u finale. Nakon jedne rasprave sa Marijom Šerifović, usred emisije okrenula se i otišla sa scene, pa tako i napustila takmičenje.

- Ovo je prvi put, dragi gledaoci, za 10 sezona da je neko napustio ovu scenu i ovo takmičenje na osnovu komentara žirija - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom prilikom Saša Popović.

O ovom skandalu dugo se pričalo. Nakon toga, Dunja se u potpunosti povukla iz javnosti. Udala se, rodila sina Viktora i, kako se navodi, u potpunosti se posvetila obrazovanju.

I danas, Dunja se bavi muzikom i nastupa na različitim slavljima - prisetimo se njenog nastupa:

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.