SEĆATE LI SE DEČAKA IZ FILMA LEPA SELA LEPO GORE! EVO kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 14:57

SEĆATE LI SE DEČAKA IZ FILMA "LEPA SELA LEPO GORE"! EVO kako danas izgleda i čime se bavi! (FOTO)

Prošlo je dve decenije kako ga nema na velikom platnu!

Iako njegovo ime nije poznato širokom auditorijumu, Admira Šehovića svi pamte po ulozi dečaka Milana iz kultnog filma iz devedesetih "Lepa sela lepo gore".

Od te 1996. godine prošle su dve i po decenije, a Admir se i danas bavi glumom. Ipak, kako je odabrao "daske koje život znače" publika nema priliku da ga gleda na malim ekranima.

- Film je sniman 1996. u okolini Prijepolja. Ja sam najviše ličio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Bjelogrlića i za ulogu Milana izabran sam među stotinak dečaka. Halila je tumačio Miloš Đuričić iz Višegrada i zato je gradom počela kružiti priča da su nam uloge dodijelili s razlogom jer su navodno htjeli da zbog rata u zemlji Srbin glumi muslimana i obrnuto. Tek sam pre nekoliko dana od Dragojevića saznao da je to zaista bila njegova želja, ali da se radilo o slučajnosti da, eto, ja ličim na Bijelu - ispričao je jednom prilikom Šehović.

- U sećanju mi je najupečatljivija scena kada je kamenom trebalo da udarim Micu Trofrtaljku. Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen plašeći se da će odleteti u provaliju - dodao je tada glumac.

Kako on izgleda pokazao je nedavno voditelj RTS-a Slobodan Šarenac kada je objavio zajedničku fotografiju sa njim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Otac pogledao kamere iz vrtića i ostao ŠOKIRAN kada je video šta vaspitačice rade! Javnost ZGROŽENA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.