SEĆATE LI SE DANIELA ĐOKIĆA? Važio je za ozbiljnog zavodnika i oženio najbogatiju srpkinju, a sada ne liči na sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 00:02

SEĆATE LI SE DANIELA ĐOKIĆA? Važio je za ozbiljnog zavodnika i oženio najbogatiju srpkinju, a sada ne liči na sebe!

Šta mu se desilo!

Pevač Daniel Đokić harao je muzičkom scenom početkom 2000-ih, ukrao je simpatije mnogih žena, snimio hitove koji se i danas slušaju, a onda je samo nestao.

Pesma "Život moj" koju je otpevao sa legendarnom Draganom Mirković i dalje je jedan od hitova koji se pušta na žurkama, a njih dvoje su obnovili saradnju pre nekoliko godina kada su snimili još jednu pesmu.

Takođe, Daniel je nešto kratko bio u braku sa Danom Karić, jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od naslednika Karić loze, međutim, vrlo brzo su shvatili da nisu jedno za drugo, te je svako nastavio svojim putem.

Sada je Đokić na svom Tviter nalogu objavio fotku koja je šokirala javnost, a pored toga što izgleda zrelije, mnogi tvrde da ipak ne liči na sebe tj. da ne podseća na Daniela kakvog pamtimo.

Šta kažete? Da li biste ga prepoznali na ulici?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.