SEBIČNA SAM - NE ŽELIM DRUGO DETE: Pevačica OTKRIVA zašto ne razmišlja o proširenju porodice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEBIČNA SAM - NE ŽELIM DRUGO DETE: Pevačica OTKRIVA zašto ne razmišlja o proširenju porodice!

Nikad iskrenija!

Folk pevačica Goga Sekulić se nakon kratke pauze zbog rođenja sina Vasilija vratila na velika vrata.

Uveliko radi na novim pesmama, uspela je da povrati i devojačku liniju, a otkriva da joj proširenje porodice nije u planu.

 - Mnogo volim decu i znam da će možda ružno zvučati, ali ne razmišljam o novoj trudnoći. Mene trenutno samo Vasilije zanima. On je centar mog sveta, a sve drugo - ako stignem i ako mogu. Ne razmišljam o drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detetu, možda će zvučati sebično, ali tako je - kaže Goga iskreno.

Kako kaže, kada je na nastupima i raznim snimanjima, u pomoć joj priskaču babe i dede, koji brinu o njenom jedincu.

Ipak, ne onoliko koliko bi želeli.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Nov 27, 2019 at 10:18am PST

- Roditelji mi izlaze u susret, pomažu mi dosta. Mada, pomagali bi oni i više kada bih im ja dozvolila. Oni bi ga čuvali po svom, ali mama ne da jer ima posebne uslove - kaže kroz smeh pevačica i dodaje da se trudi da sina ne razmazi i da svoje odsustvo ne nadomešćuje skupim igračkama.

- On je još veoma mali, ali se nadam da će me razumeti kada poraste, da će mu biti jasno i da će razumeti da je mama morala da radi, da putuje i da odsustvuje. Kao i svaka druga majka, i ja moram da zaradim novac. Da sam u Švajcarskoj i da radim, na primer u banci, morala bih da se vratim na posao tri meseca nakon porođaja, a on bi morao da krene u jaslice - kaže Goga.

Novu godinu dočekaće radno, reprizu takođe, ali se za svog naslednika ne brine.

- Sin će biti sa tatom, bakom i dekom i biće mu super. Nadomestiću mu sve kad dođem kući - kaže Goga. Iako izgleda odlično, ne trenira.

- Počela sam da treniram, ali zaista nemam vremena za to. Non-stop sam sa detetom i maksimalno sam mu posvećena. Snimam nove pesme, jedna je već izašla, a za koji dan će izaći još jedna, koju su radili Vuk Mob i Marko Moreno - kaže Sekulićeva.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Nov 1, 2019 at 2:29am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.