SD SAZNAJE! RAZOTKRIVENA TAJNA VEZA! Mirela Kemez i Đogani MESECIMA KRILI da su zajedno! Otkrivamo DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 21:51

SD SAZNAJE! RAZOTKRIVENA TAJNA VEZA! Mirela Kemez i Đogani MESECIMA KRILI da su zajedno! Otkrivamo DETALJE

Mirela i Adam su se oglasili za naš portal!

Adam Đogani i Mirela Kemez, rođena sestra Milice Kemez, aktuelne učesnice "Zadruge 4", kako naš portal Srbija Danas.com ekskluzivno saznaje, su bili u ljubavnoj vezi.

Za naš portal se oglasila Đoganijeva bivša devojka, koja je upućena u ceo njihov odnos, ali je htela da ostane anonimna.

Kako nam je Đoganijeva bivša rekla za Srbija Danas.com, veza između Adama i Mirele počela je u novembru, 2020. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ju je on ostavio zbog Kemezove:

- Istina je, odlučila sam iznesem sve ovo, šokirana sam, jer sam godinu dana protraćila na vezu sa Adamom, koji me je krio. On nije hteo da se sazna da smo zajedno. Raskinuli smo u novembru, kada mi je rekao da se zaljubio u drugu devojku, a potom sam saznala da se radi o Mireli. - počela je bivša devojka Đoganija za Srbija Danas.com.

- Bila sam upućena u njihovu vezu, jer me je zvao svaki put kada su raskidali, tačnije, svaki put kada bi ga ona ostavila, zvao je mene, pričao mi i bio sa mnom, dok ga ona ponovo ne pozove i pomire se.  - govorila je ona za Srbija Danas.com.

Mi smo ovim povodom kontaktirali Adama Đoganija, kako bi nam prokomentarisao navode njegove bivše devojke, te je on za naš portal Srbija Danas.com rekao:

- Bilo, pa prošlo, ne želim da komentarišem na tu temu - rekao nam je Adam, a potom smo pozvali i Mirelu, ona je burno reagovala na ove navode:

- Molim? Bože me sačuvaj, to nema veze sa vezom, to nije istina. Ja neću uopšte da komentarišem na tu temu. - rekla nam je Mirela za Srbija Danas.com.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.