SD NA MESTU ZLOČINA - EKSKLUZIVNO iz kafića u kojem je Luna bila sa Gastozom: OVO JE PRAVA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 18:45

SD NA "MESTU ZLOČINA" - EKSKLUZIVNO iz kafića u kojem je Luna bila sa Gastozom: OVO JE PRAVA ISTINA

Rešio da progovori o svemu.

Nakon što je zadrugar Mlađan Jovanović izbačen iz rijalitija "Zadruga" odlukom gledalaca, jer je imao najmanje glasova, ekipa našeg postala "Srbija Danas" je odlučila da ga poseti u njegovom kafiću, gde se odigrala "saga" Lune Đogani.

Naime, u tom kafiću je Luna Đogani sedela sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a samo par zgrada odatle se nalazi i Nenadov stan u kojem je bila na dan pomirenja sa Markom Miljkovićem i zapravo on ju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tu i dovezao.

Mlađa nam je otkrio i mesto gde je Luna sedela i šta se tačno dogodilo, a u momentu našeg dolaska u kafiću je bio i Stefan Šebez, Manuel Stojanović, Sanja Stanković i Nataša Radan.

- Iskreno, mislio sam da će mi biti mnogo teže kada izađem, ali sam se brzo restartovao, krenuo sam odmah da radim, tako da nemam ni previše vremena da razmišljam o rijalitiju, jer sam po ceo dan oko posla - počeo je Mlađa za "Srbija Danas"

- Rijaliti kao rijaliti, normalno sa svih strana dolaze informacije za različite ljude unutra, ali ne može puno toga da dopre do mene. Ono što me je najviše razočaralo je vezano za Nininu majku, kada sam čuo šta je žena sve izgovarala za mene i koliko me je vređala i koliko je lajvova imala, tako da to je ono što me je najviše razočaralo. Krivo mi je što nije barem sačekala da čuje šta ja imam da joj kažem i da sačeka Ninu da joj ona prenese neke stvari, tako da iskreno mislim da kada bude čula neke stvari da će se pokajati - bio je iskren Jovanović.

- Ne znam, iskreno, nemam šta ja tu sebe da pravdam, ja znam ko sam, šta sam, kakav sam bio prema njenoj ćerki i da sam joj ja jedini prijatelj unutra, koliko god da je bilo tih svađa, da nikada nisam dao na nju, uvek sam bio tu za nju, maksimalno sam je štitio, tako da ne želim da se pravdam. Trebalo je da joj prenesem poruku od Nine, ali desilo se šta se desilo, čak je to veće kada sam ispao rekla da nema potrebe da joj se javljam. Ja se nadam da ćemo na kraju kada i Nina izađe, sesti svi i porazgovarati. - rekao je Mlađa.

- Pa da, ima tih nekih klipova, kada sam ja njoj prebacivao za naprimer, Orozovića, to mi se pokazalo kao istina. Ona kada bude izašla ja ću to njoj pokazati, jer bukvalno za sve neke stvari sam bio u pravu, sve je istina. - nastavio je Mlađa.

- Da čuli smo se! Čim sam izašao Vlada me je okrenuo, on je moj prijatelj, rekao mi je da se nije razočarao u mene. - rekao je bivši zadrugar.

- Generalno, ja mislim da nijedan par unutra neće opstati. Na primer Marko i Luna, ja mislim da je njoj Marko oprostio, ali nije zaboravio i u svakoj nekoj narednoj svađi će to njega kopkati i prebacivaće joj. Ja svima želim da uspu, ali moje mišljenje je da nijedna veza neće opstati. - rekao je Mlađan.

- Mnogi spominju produkciju, lupetaju gluposti, ali to uglavnom pričaju ove klinke na primer Tara Simov, ali to je Tara, ona tako priča "Može mi se" i to - priča bivši zadrugar.

- Pa iskreno, zvao me je Gastoz čim sam izašao, ali nismo pričali ništa što se tiče Lune i Marka, njega bre, to ne zanima, on dečko uživa na Tajlandu. Da! Luna jeste bila u kafiću, bilo je tu brdo ljudi koji mogu to da potvrde, sedela je tamo gde sada sede ovi ljudi, tako da svi koji su se oglašavali su govorili istinu.

- Postavljala su se pitanja unutra i Mići, ja mislim da su to čiste gluposti. to mi je ono, malo debilizam da neko priča o tome. Ako se neko ne oseća dobro to je zbog nedostatka hrane. Ne znam ko o tome uopšte može da priča. - rekao je Jovanović.

- Ja nikad nisam tražio te ćoškove, jer postoji milion kamera i gde mislimo da nema kamera, tu ima. Jedino gde se pokazalo da je taj neki ćošak je u garderoberu kada su pokazivali klip sa Majom i Janjušem za taj neki poljubac. A poznajući Janjuša do tog poljupca nije ni došlo, ja znam šta joj je rekao u garderoberu, ali nije na meni da kažem - rekao je Mlađa.

Šta nam je sve još Mlađa otkrio pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.