SD NA GLAMUROZNOJ DODELI - Jovana Jeremić o OTKAZU i trenutnom stanju ćerke! A onda ZAMEŠALA kukovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 21:44

SD NA GLAMUROZNOJ DODELI - Jovana Jeremić o OTKAZU i trenutnom stanju ćerke! A onda ZAMEŠALA kukovima

Progovorila i o prelasku na Pink televiziju!

Jovana Jeremić bila je jedna od zvanica na glamuroznoj dodeli nagrada za naj ženu i naj muškarca 21. veka.

Ona se pojavila u prestoničkom hotelu u dugoj zlatnoj haljini, a sa nama je porazgovarala o otkazu, o razlogu otkaza, a to je njena ćerka, ali i o šuškanju da prelazi na konkurentsku televiziju "Pink".

- Osećam se glamurozno u ovoj haljini. Što se tiče prelaska na "Pink" televiziju, ja to neću reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikome. Za sada neka razmišljaju i nagađaju gde bi me videli. Najvažnije je da ja radim na sebi i da svakog dana napredujem u svakom pogledu sve više i sve ono što do sada nisam stizala, sada uspevam. - rekla nam je Jovana, pa otkrila kakvo je stanje njene ćerke.

- Odlično je, mnogo bolje, to su primetili svi da je ona sada mnogo srećnija i dosta opuštenija, zato što joj mnogo više vremena sada posvećujem i odmah se vidi razlika. - otkrila nam je voditeljka, a šta nam je rekla o odnosu sa kolegama sa televizije "Hepi" nakon njenog otkaza i kako nam je zamešala kukovima, pogledajte u video-intervjuu ispod ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.