SCENE UŽASA! Podivljao, razvaljuje vrata! Obezbeđenje ga vuče po dvorištu! Očaj - ZBOG NJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENE UŽASA! Podivljao, razvaljuje vrata! Obezbeđenje ga vuče po dvorištu! Očaj - ZBOG NJE! (VIDEO)

Pokidala mu je živce!

Lazar Jeremić potpuno je očajan zbog Nataše Moskve. Iako su njih dvoje postali bliski već na početku "Zadruge 2", razmenjujući nežnosti, i mada su mnogi predviđali da će stupiti u vezu, to se do sada nije dogodilo.

Lazar se sinoć prepirao sa Moskvom na ovu temu, dok mu je ona govorila da ne može da stupi u vezu pred kamerama, jer joj je to neprijatno.

SRBIJA U TRANSU! Otkrivena tajna prostorija na imanju u Šimanovcima! Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će izazvati HAOS! (VIDEO)

- Dakle, ti definitivno ne želiš sa mnom ništa? - pitao je najzad Lazar, a Nataša mu je odgovorila da ne želi ništa sem drugarstva.

To je bio okidač da Lazar potpuno podivlja i pokuša da pobegne iz rijalitija. On je otišao u dvorište i počeo da šutira vrata, besno vičući, te je uskoro reagovalo i obezbeđenje, koje ga je vuklo od vrata. Smirivao ga je i cimer Savo Perović, koji mu je govorio da stavi tačku na priču sa Moskom, a kako su izgledale ove dramatične scene, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ono što ima Luna NEMA nijedna druga devojka! Otkrio svoja OSEĆANJA pred svima! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018

Skroz iskreno!..Nemanja Tošić ne krije da mu se dopada Luna Đogani, a sinoć je to još jednom otvoreno priznao tokom "Igre istine". Njega je Ana Korać pitala da li mu se sviđa neka devojka u "Zadruzi" i da li ima simpatiju, na šta je on nedvosmisleno odgovorio...SCENE UŽASA! Podivljao, razvaljuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.