SCENE KOJE NISTE VIDELI Izašao snimak CELOG SE*SA! Skroz GOLI, on navalio OTPOZADI! Trajalo MANJE OD MINUTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENE KOJE NISTE VIDELI Izašao snimak CELOG SE*SA! Skroz GOLI, on navalio OTPOZADI! Trajalo MANJE OD MINUTA

Najkraće u istoriji rijaliti odnosa!

Pevačica Nadežda Biljić, sinoć je opet imala seksualni odnos pred kamerama. Ovoga puta ne sa Mikijem Đuričićem, već sa manekenom Tomom Panićem.

Zasigurno je ovo jedan od najčudnijih parova u "Zadruzi", jer je poznato da je Tomislav već "prošetao" određeni broj takmičarki, a i da je ljuti neprijatelj Đuričića, koji je Nadeždin bivši dečko.

Iako prvo nije postojao jasan snimak, sada se konačno pojavio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te jasno možete videti kako je njihov odnos izgledao, do svakog detalja.

Rijaliti kamere su zabeležile da je njihov prvi s*ks počeo u kupatilu, a odmah nakon toga su pali i poljupci i direktan poziv u krevet. Naime, Biljićeva je pozvala Tomu da spavaju zajedno, a onda su se prepustili strastima pod jorgan planinom.

Oni su vodili ljubav čak tri puta, a mnogi su prokomentarisali da je ovo najkraći seks u istoriji rijalitija. Uostalom, pogledajte sami snimak, pa procenite.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Scene koje niste videli: Izašao snimak Nadežde i Tome!

Izvor: Scandal.rs, 28.Mar.2019, 14:57

Pevačica Nadežda Biljić, sinoć je opet imala seksualni odnos pred kamerama. Ovoga puta ne sa Mikijem Đuričićem, već sa manekenom Tomom Panićem. Zasigurno je ovo jedan od najčudnijih parova u “Zadruzi”, jer je poznato da je Tomislav već “prošetao” određeni broj takmičarki, a i da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.