SCENA KOJA JE NOĆAS ZGROZILA JAVNOST: Dalila sa dvojicom! Malo FIlip, malo Anđelo - gledaoci besni

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2022, 08:53

SCENA KOJA JE NOĆAS ZGROZILA JAVNOST: Dalila sa dvojicom! Malo FIlip, malo Anđelo - gledaoci besni

Nema prepreke za nju.

Dalila Dragojević je definitivno osoba koja je ostavila najveći trah u ovoj sezoni rijaltiija Zadruga.

"Ostaviti trag" u kontekstu rijalitija često nema pozitivnu konotaciju, a u slučaju Dalile ima i te kako negativnu, jer je u rijalitiju ostavila svog muža, a onda imala odnose sa Filipom Carem na samo par metara od svog još uvek zakonitog muža.

Ipak, scene od sinoć su bile takve da su zasigurno šokirale javnost, jer je u Dalilinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igru ljubavi ušao još jedan igrač, a to je Anđelo Ranković. Ruku na srce, Anđelo verovatno vidi nju kao slamku spasa u rijaltiiju sada, mesec dana pred kraj, kako bi uspeo da se pozicionira i osvoji neki viši plasman.

Bilo kako bilo, ova slika pokazuje celokupni utisak od sinoć, a to je Dalila Dragojević koja ide od jednog do drugog. Od Filipa Cara do Anđela Rankovića, a pogledajte i dokumentovano kako to izgleda.

A evo i video zapisa od sinoć!

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Ovde joj je to i sam Anđelo zamerio.

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.