Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Žan Klod Van Dam zvao Draganu Mirković u goste!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Dragana Mirković i njen muž Toni, nakon druženja sa glumcem Žan Klod Van Damom, pozvani su kod njega u Los Anđeles da mu budu gosti! Njih dvoje se sve više druže sa holivudskim džet-setom, a kako će ih Van Dam ugostiti, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Žan Klod Van Dam zvao Draganu Mirković u goste! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi: Olja Bajrami ne može bez lekova!

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2018

Kako SCANDAL! u novom broju donosi, Olja Bajrami ne može da živi normalno ukoliko ne uzima svakog dana terapiju! Bezbrižnu mladost Olje Bajrami prekinulo je surovo saznanje da ima tumor na štitnoj žlezdi! Kako se pevačica izborila sa opakom bolešću, pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.