Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Vojin besan na Slobodu! Ljubomoran na kolegu!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, glumac Vojin Ćetković strašno je besan na svoju ženu Slobodu Bobu Mićalović, i to zato što je ljubomoran na jednog njihovog kolegu! Naime, reč je o kolegi koji je svojevremeno bio zaljubljen u Slobodu, a ni sada nije imun na nju! O kome se radi, te gde je Vojin The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Vojin besan na Slobodu! Ljubomoran na kolegu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Dragana Mirković ponovo renovira dvorac!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2019

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Dragana Mirković ponovo renovira svoj dvorac u Beču! Nakon nekoliko godina usporenih radova, sada se sve ponovo ubrzava. Zašto su radovi bili usporeni, te šta je sve Draganu i Tonija sprečavalo da potpuno renoviraju i restauriraju dvorac iz doba predbaroka, čitajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.