Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2018, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Buba i Jala odlepili za Kaćom Grujić! Mi ćemo te štititi! Ne sme niko na senku da ti stane!

Buba Koreli i Jala Brat imali su priliku da uživo slušaju Kaću Grujić i potpuno su odlepili na pevačicu! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, za samo deset minuta častili su je sa čak 10.000 evra, što je Kaća šmekerski prihvatila! Čak su joj obećali da će je ubuduće štiti od svih sa estrade ko The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Buba i Jala odlepili za Kaćom Grujić! Mi ćemo te štititi! Ne sme niko na senku da ti stane! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Turske lepotice hoće da unište Eminu! Besne što im je maznula Sadetina

Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2018, 10:15

Od kada ima novog dečka, Eminu Jahović prate samo skandali i problemi! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačici o glavi rade mnoge turske lepotice koje žele bogatog Sadetina za sebe, pa joj smeštaju spletke u medijima! Da li će Eminina veza opstati pod pritiscima, ali i da li je u sve umešao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.