Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Brenu žele reperi koji rade sa Bijonse i Rijanom!

Na nedavno završenoj turneji po Americi na kojoj je bila sa sinom Stefanom, Lepa Brena je bila i više nego uspešna! Naime, kao što je i očekivala, nju su širom Amerike slušali mnogi fanovi, ali nije ni sanjala da će dobiti i nove ponude za posao! Međutim, kako SCANDAL! saznaje u novom broju, Brenu su u The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Brenu žele reperi koji rade sa Bijonse i Rijanom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Nataša Bekvalac nedeljama krvari zbog Luke!

Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2018

Iako je prošlo mesec i nešto dana otkako je prijavila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje, Nataša Bekvalac i dalje ne može da dođe sebi, niti da se vrati u normalu! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačica se povukla u sebe, iz kuće nigde ne mrda, a stres i depresija polako uzimaju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.