Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju otkriva ko i zbog čega želi da uništi Kaću Živković!

Dok Katarina Živković vredno radi na svom novom albumu, ljubomorne kolege i koleginice ne daju joj mira! Kako SCANDAL! saznaje u novom broju od izvora bliskog pevačici, sa svih strana mnogi je sabotiraju i huškaju sve žive na nju! O čemu se zapravo radi, na čijoj je meti Kaća Živković, šta joj sve rade, kako The post SCANDAL! u novom broju otkriva ko i zbog čega želi da uništi Kaću Živković! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Dara i Kaća mrze se kao prvog dana!

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2017, 10:00

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, estradni rat između Kaće Grujić i Dare Bubamare i dalje ne jenjava! Podsetimo, sve je počelo pre godinu dana kada je Katarina javno izjavila da nikada ne bi stavila silikone kakve nosi Dara budući da su po njenom mišljenju preveliki i degute, na šta joj je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.