Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Mina Vrbaški opet htela da rasturi Andrijaninu i Đeksonovu vezu!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje u novom broju, prošle nedelje, dok nisu bili zajedno, Andrijana i Đekson pojavili su se odvojeno na jednoj žurki! Tu priliku iskoristila je Mina Vrbaški! Šta je Mina uradila, te kako je iskoristila priliku, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! Šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE! Kupite The post SCANDAL! u novom broju donosi! Mina Vrbaški opet htela da rasturi Andrijaninu i Đeksonovu vezu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin plaše se lopova!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2018, 10:55

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje u novom broju, Jelisaveta Orašanin i njen muž Miloš Teodosić kupili su luksuzni pentahaus na Vračaru i tu borave kada su u Srbiji. Međutim, plaše se da će ih neko opljačkati, pa nikog ne primaju u kuću! Kakve mere su preduzeli, ali i zašto izbegavaju prijatelje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.