Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Mile Kitić razočaran u Harisa Džinovića zbog ovog kolege!

Mile Kitić i Haris Džinović bili su baš bliski i kao kolege i kao prijatelji! Međutim, više nije tako! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Mile se jednom drugu požalio da se više ne čuje i ne viđa sa Harisom kao nekad, a za sve to krivi jednog poznatog pevača koji je sada nerazdvojan s The post SCANDAL! u novom broju donosi! Mile Kitić razočaran u Harisa Džinovića zbog ovog kolege! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Bivša svekrva neće više da čuje za Daru!

Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019

Kada je Milan Kesić svojoj majci saopštio da je ponovo sa Darom Bubamarom od koje se razveo, nije naišao na odobravanje! Naprotiv… Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, bivša svekrva Dare Bubamare, više neće ni da čuje za snajku! Zašto svekrva ne voli Daru, a kako na to reaguju Milan i Dara,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.