Izvor: Scandal.rs, 27.Okt.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Marko DNK gurnuo druga sa terase!

Kako SCANDAL! saznaje u novom broju, Marko DNK ume i te kako da bude opasan po okolinu! Iako deluje miroljubivo, mirno i povučeno, kad mu padne mrak na oči, ne zna šta radi. Kako se priča u Zadruzi, Marko je pre nekoliko godina svog druga gurnuo sa terase! Nešto su se posvađali, Marko je poludeo, The post SCANDAL! u novom broju donosi! Marko DNK gurnuo druga sa terase! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Komšija otkriva: Oterao sam Đusa u zatvor!

Izvor: Scandal.rs, 28.Okt.2017, 12:12

Ivan Ivanović Đus nalazi se u rijalitiju Parovi, a nama se javio njegov komšija i ispričao šokantne detalje o tome kako je Đusa i njegovog druga strpao u zatvor! Naime, pošto ga je Đusov drug napao i počeo da ga davi, on je pozvao policiju! Šta je prethodilo hapšenju, čitajte samo u novom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.