Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Majka Baneta Čolaka se pokajala: Neka bude i sa tom Zerinom, samo da je moj sin srećan!

Samo za novi broj tabloida SCANDAL! majka Baneta Čolaka otvorila je dušu i priznala da se kaje što je napala sina zbog kontroverzne snajke Zerine! – Duša me boli što sam to uradila, hoću da crknem od muke. Samo sam mu stala na muku. Kao da mu nije dovoljno što ga tamo Miki neprekidno tlači, The post SCANDAL! u novom broju donosi! Majka Baneta Čolaka se pokajala: Neka bude i sa tom Zerinom, samo da je moj sin srećan! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Trudna Goga pobesnela!

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2018, 10:20

Kako SCANDAL! saznaje u novom broju, iako je trudna, u sedmom mesecu, Goga Sekulić i dalje je aktivna! Verovali ili ne, pevačica čak i radi, ali joj saradnici zadaju muke, pa je pobesnela dok je radila novi artwork! Zbog čega je Goga besnela i da li se to odrazilo na njenu trudnoću, čitajte samo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.