Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Kija Kockar bila je u vezi sa ova dva pevača!

Kako SCANDAL! u novom broju otkriva, Kristina Kija Kockar je i pre Slobe volela poznate pevače! Bila je čak sa dvojicom, od kojih je jedan oženjen, a drugi slobodan! O kojim se pevačima radi i koliko su dugo bili sa Kijom, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje u novom broju, pogledajte OVDE! Kupite SCANDAL! Kija i Sloba The post SCANDAL! u novom broju donosi! Kija Kockar bila je u vezi sa ova dva pevača! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kupite SCANDAL! Kija i Sloba su prokleti jer im se o glavu obio tajni plan! PLUS DNK rezultati Ko je KIjin otac?! Koji ragbista je zaprosio Cecu! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2017

Samo u novom broju najtiržanijeg i najčitanijeg tabloida na Balkanu CECA U VENČANICI, MARKO DNK NEĆE DA VIDI ĆERKU!   Srpska Baba Vanga Obi im se o glavu tajni plan KIJA I SLOBA SU SADA PROKLETI! Zbog pohlepe uništiće i Luni život kao što su svoje uništili! Tek će biti i suza i krvi PLUS!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.