Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Dejan Matić nas je ojadio za 11.000 evra, kažu momci iz Inspiracija benda!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Dejan Matić zeznuo je kolege iz Inspiracija benda, pa su momci ostali kratki za čak 11.000 evra! “Dejan Matić nije ispunio dogovor koji je imao sa nama, zbog čega smo pukli 11.000 evra! Pre manje od mesec dana snimili smo pesmu Pogrešan sto, i sve bi bilo super da The post SCANDAL! u novom broju donosi! Dejan Matić nas je ojadio za 11.000 evra, kažu momci iz Inspiracija benda! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Još jedan momak tvrdi da je imao aferu sa Slobom!

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2017, 10:08

Kako SCANDAL! u novom broju donosi, Sloba Radanović imao je još jednu aferu sa muškarcem, a sve to za SCANDAL! otkriva upravo dečko koji nam se požalio da mu je Sloba pravio ljubomorne scene, te da ga je noćima zivkao i proganjao! Kako se Sloba ponašao prema tom dečku, a da li je u sve The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.