SCANDAL! u novom broju donosi: Balerina rekla Bojoviću da ide kod roditelja, a završila u Zabeli kod Kristijana!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi: Balerina rekla Bojoviću da ide kod roditelja, a završila u Zabeli kod Kristijana!

Kako SCANDAL! saznaje u najnovijem broju koji je u prodaji, Jelena Milošević Balerina rekla je Nebojši Bojoviću da ide u Novi Sad da poseti roditelje, a u stvari je završila kod Kristijana Golubovića u Zabeli!

Naš izvor iz Zabele, koji se zatekao na licu mesta, za novi SCANDAL! otkriva da je Balerina strpljivo čekala u redu za posete, samo da vidi Kristijana:

“Balerina je stajala u onom redu gde se čeka za posete od tri sata! >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << To su one takozvane otvorene posete, kada mogu i da se dodirnu, nema onog stakla između njih”.

I Nebojša Bojović kaže da je čuo za to.

“Meni je rekla da ide kod roditelja, a onda je, kako sam čuo, otišla kod Kristijana. Mene to ne pogađa, niti me zanima. Ipak su oni mnogo vremena proveli zajedno, tako da je baš lepo od nje da ga se seti i da ga nije još zaboravila”, zaklučuje Nebojša.

A da li njih dvoje kontaktiraju, te da li joj je Bojović dao novac za Kristijanov paket, ali i šta će se dalje dešavati i u kakvim će biti odnosima, pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! koji je na svim kioscima.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.