SCANDAL! saznaje: Željko Samardžić oduševio Zagrepčane, u prvom redu Hanka Paldum!

Izvor: Svet, 11.Maj.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Željko Samardžić oduševio Zagrepčane, u prvom redu Hanka Paldum!

Željko Samardžić je juče održao solistički koncert u prestižnoj zagrebačkoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, a u okviru regionalne turneje “Kompas za ljubav”.

Svoj prvi nastup u “Lisinskom” započeo je pesmom “Stani mi na crtu” koja je jedna od najslušanijih pesama u Hrvatskoj pored “Starog lava”, a potom su se ređali i ostali hitovi mostarskog šarmera poput “Grlice”, “9000”, “Ne daj da te rade”, “Posle duge veze”, “Ne žalim”, “Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << me nije”, “Kameleon”…

Željko je već od prve pesme podigao publiku na noge, koja je zajedno sa njim horski pevala nešto više od dva sata, a kada je sišao u publiku mnogi su poželeli i da se uslikaju sa njim.

Kako SCANDAL! saznaje, u prvom redu u Željkovom koncertu su uživali njegov dugogodišnji kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović-Braja, pobednik takmičenja “Zvezde Granda” Mirza Selimović, zatim kolegnica Hanka Paldum, kao i mnogi predstavnici kulturnog života Hrvatske.

Naredni koncert Željka Samardžića biće održan u beogradskom “Sava centru” 28. maja za koji vlada veliko interesovanje publike.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SCANDAL! saznaje: Željko Samardžić oduševio Zagrepčane, u prvom redu Hanka Paldum!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015

Željko je već od prve pesme podigao publiku na noge, koja je zajedno sa njim horski pevala nešto više od dva sata, a kada je sišao u publiku mnogi su poželeli i da se uslikaju sa njim...Kako SCANDAL! saznaje, u prvom redu u Željkovom koncertu su uživali njegov dugogodišnji kompozitor i tekstopisac...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.