SCANDAL! saznaje: “Ministarke” u spotu sa Sašom Matićem provozale motor Monike Beluči vredan 150.000 evra!

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: “Ministarke” u spotu sa Sašom Matićem provozale motor Monike Beluči vredan 150.000 evra!

Uprkos tome što su želele da se pozabave svojom samostalnom karijerom, “Ministarkama” – jedinstvenoj ženskoj grupi na domaćoj muzičkoj sceni jednostavno se saradnje sa našim najvećim regionalnim imenima same nameću. Posle tri velika duetska hita, na njihovo veliko zadovoljstvo, ukrstile su glasove sa Sašom Matićem u numeri opasnog naziva – “Zver”!

Snimanje spota trajalo je nekoliko dana na atraktvnim lokacijama širom Beograda, a simbolično je sve u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << imena pesme poput – psa dobermana, zatim albino pitona, kao i tetovaže zveri koje su se našle na vratu frontmena grupe Edite Aradinović. Takođe zanimljivo je i to što su se u spotu nasle i prave “zveri” na dva tocka – mega luksuzni motori koje je nedavno vozila Monika Beluči prilikom boravka u Srbiji zbog saradnje sa Emirom Kusturicom, a svaki od njih vredi po “tričavih” 150.000 evra!

“Veliko nam je zadovoljstvo što je pored nas stala tako značajna pevačka veličina kao što je Saša Matić. Ponosna sam na svoje devojke koliko su bile hrabre i mirne dok im ogromna zmija gmiže oko nogu. Ništa manje opasne nisu bile ni scene snimanja vožnje motora, ali sve u svemu vredelo je”,  izjavila je Edita i dodala da je spot ekranizovan pod palicom naših proslavljenih hitmejkera koji su ujedno autori pesme, kao i osnivači samog benda “Ministarke” – Filipa Miletića i Miloša Roganovića.

“Jedan od meni najmrskijih segmenata bavljenja ovim poslom jesu snimanja, no zahvaljujući sjajnoj energiji ovih devojaka uživao sam. Takođe zna se da dosta polažem na kvalitet i upravo iz razloga što imaju fantastične vokale verujem u ovu numeru”, kaže Saša Matić i prepričava kako je uspeo da mudro izbegne snimanje kadrova sa psom.

“Kada su mi prepričavali scenario i čim sam čuo da su nam “statisti” piton i doberman, odmah sam najavio da ću tog dana biti ‘bolestan'”, kroz smeh završava pevač i ujedno najavljuje premijeru “Zveri” već kroz nedelju dana.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DUET: Ministarke provozale motor Monike Beluči od 150.000 evra

Izvor: Kurir, 22.Apr.2015, 06:15

Ništa manje opasne nisu bile ni scene snimanja vožnje motora, rekla je Edita Aradinović..Ženski bend Ministarke, posle pesama sa Severinom i Acom Pejovićem, snimaju treći duet, pod nazivom „Zver“ - sa Sašom Matićem.Pre nekoliko dana na atraktivnim lokacijama širom Beograda uradili su i visokobudžetni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.