SCANDAL! saznaje: Keba odlepio, ispolivali ga kafom!

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Keba odlepio, ispolivali ga kafom!

Keba je skočio sa stolice, prekinuo snimanje i počeo da histeriše. Rada je želela da okonča neprijatnu scenu, pa je počela da mu se izvinjava govoreći da je potpuno slučajno prosula kafu po njemu! Keba je odmah tražio krpu, a onda je hteo i da ide i da se kod kuće presvuče, ali ubrzo su ga sredili!

Kako SCANDAL! saznaje, kada se spoje Rada i Keba uvek se desi neki maler. Poslednji put kada su snimali zajedno Sarićevoj je fasada potpuno uništila kola, a Kebi je jedan kamen ulubio krov.

Ko je ovde kome baksuz – zaključite sami.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! saznaje: Keba odlepio, ispolivali ga kafom!

Izvor: Svet, 16.Mar.2015

Kako SCANDAL! saznaje, Dragan Kojić Keba danas je potpuno odlepio na snimanju emsije “Fantastik šou” jer ga je u studiju kafom polila pevačica Rada Sarić!. Keba je skočio sa stolice, prekinuo snimanje i počeo da histeriše. Rada je želela da okonča neprijatnu scenu, pa je počela da mu se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.