SCANDAL! saznaje: Ana Kokić u žiriju TLZP!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Ana Kokić u žiriju TLZP!

Iako se prvobitno spekulisalo da će se Ana Kokić naći u ulozi voditelja novog serijala šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, to ipak nije tačno!

Kako SCANDAL! saznaje Ana će biti deo takmičenja, ali ovoga puta kao žiri! Osim toga zbog uspešnosti svojih imitacija u šou programu, Ana će spremati i nove takmičare.

Kako SCANDAL! saznaje uskoro počinju i snimanja a kasting je skoro pa i završen. Saznanja najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << SCANDAL! potvrdila je i Ana:

Radujem se što ću ponovo biti deo TLZP-a! Spremaću takmičare za imitacije, pomagati im i savetovati ih iz ličnog iskustva. Takođe ću biti i u žiriju. Moram da priznam da mi je ovo veliki izazov i da ću sa zadovoljstvom raditi sa svim takmičarima i truditi se da svi budu što bolji. Verujem da ću kroz rad sa njima naučiti još mnogo toga kao što sam i u prvoj sezoni kao takmičar. Ne znam ko su takmičari, pa nikoga ne mogu da izdvojim”, rekla je Ana za SCANDAL!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.