Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2020, 17:40

SCANDAL! paparaco! Kija UČI DA VOZI!

SCANDAL! paparaco u akciji! 16. maj, Beograd JEL’ TREBA DOZVOLA ZA SKEJT? Kristina Kija Kockar ima dozvolu za vožnju, ali nikad nije naučila da vozi skejt… Međutim, rešila je i to da savlada u šta se i paparaco magazina SCANDAL! i sam uverio kada je došao ispred njene zgrade na Zvezdari. Kako su nam Kijine komšije objasnile, The post SCANDAL! paparaco! Kija UČI DA VOZI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! paparaco! Aco, GDE SU TI RIBE?

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2020, 13:46

SCANDAL! paparaco u akciji! 15. maj, Princip, Beograd LUKAS BEZ ŽENSKOG DRUŠTVA? NEMOGUĆE! Ko bi rekao da ćemo Acu Lukasa sresti bez ženskog društva… Ali, kao što vidite, i to se dešava. Od kada se završilo vanredno stanje, Lukas vreme isključivo provodi kod svog prijatelja u restoranu i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.