Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2020, 13:57

SCANDAL! paparaco! Bekutu STESAO i MRKA!

SCANDAL! paparaco u akciji! 25. maj, Košutnjak, Beograd I dok se svi žale da ih je izolacija uništila, te da su se ugojili, Ana Bekuta se na snimanje Zvezda Granda vratila još mršavija! BEKUTA NI GRAM NIJE DOBILA U IZOLACIJI! Dakle, Mrka je baš stesao, a i sama je bila dosledna, pa je jela voće The post SCANDAL! paparaco! Bekutu STESAO i MRKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! paparaco! Tamara sa PET SOMA EVRA protiv KIŠE!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jun.2020, 10:09

SCANDAL! paparaco u akciji 29. maj, Košutnjak, Beograd Ko će razumeti žene… Neće niko, pa ni one same sebe! TAMARA ŽRTVOVALA TORBICU! Evo, recimo, Tamara Milutinović…  Ona je žrtvovala fensi chanel torbicu od 5.000 evra samo da joj ne bi pokisla frizura za koju je pukla pedesetak evra…...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.