Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2020, 20:20

SCANDAL! intervju Tamara Milutinović: “Da su me POVEZIVALI sa Ćazimom, kao što su Teodoru, propala bih u zemlju od SRAMOTE!”

TAMARA MILUTINOVIĆ: “DA TI SE DESI LJUBAV S ĆAZIMOM KOJI JE BIO SA 10 PEVAČICA, MORAŠ BITI MNOGO GLUP!” Samo za SCANDAL! Tamara Milutinović otvoreno govori o tome kako je provela dane u izolaciji, da li je u besparici jer nije radila skoro dva meseca, ali i kakvi su joj planovi za dalje. Da li The post SCANDAL! intervju Tamara Milutinović: “Da su me POVEZIVALI sa Ćazimom, kao što su Teodoru, propala bih u zemlju od SRAMOTE!” appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.