SCANDAL! donosi: Pogledajte u čijem zagrljaju je završila gola Jovana Tipšin!

Izvor: Svet, 12.Mar.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Pogledajte u čijem zagrljaju je završila gola Jovana Tipšin!

SCANDAL! vam donosi ekskluzive slike sa snimanja novog spota Jovane Tipšin!
Pevačica je u jednom akva parku noćas snimala novi spot. Režiju je poverila Dejanu Milićeviću, a po njegovom scenariju ona je neke scene snimala potpuno gola u zagrljaju manekena.

Inače ovo je drugi put da se Jovana razgolitila ispred objektiva Dejana Milićevića. Podsećamo, pre skoro deset godina ona je gola pozirala ispred njega za set fotografija koje je objavio SCANDAL!

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Naša pevačica potpuno gola u spotu! (video)

Izvor: Svet, 13.Mar.2017, 21:04

Nakon što je ubrala plodove singla sa Milenom Ćeranić, mlada pevačica Stefani Pavlović rešila je da publiku obraduje novom pesmom i spotom, u kom je po svemu sudeći pokazala apsolutno sve.. “Pesma je prava ženska. Uživala sam dok sam snimala spot uprkos tome što je bilo hladno u Beogradu....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.