Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 07:51

SAZNAO INFORMACIJE KOJE NIJE ZNAO U ZADRUZI! Zola otkačio Slađu čim je izašao - ona krenula u Derventu na suočavanje

Njen otac prihvatio Lazara za zeta!

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola započeli su vezu tokom Zadruge 6, ali se ista nije nastavila nakon završetka rijalitija, s obzirom da je Zola pokušao da se distancira od Slađe.

Međutim, Lazićeva ipak planira odlazak u Derventu, gde će upoznati Zolinu majku, nakon čega će sve biti jasnije.

Slađa je otkrila da njih dvoje jesu u kontaktu, ali da Zola nije oduševljen njenim ponašanjem na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama:

- Nas dvoje nismo zajedno, ali me je zvao danas, kako bi me pitao kada ću doći u Devrventu. Zaljubila sam se, ali je on stalno u nekoj gužvi, što ne menja činjenicu da smo stalno u kontaktu. Jedva čekam da odem kod njega. Želela bih odmah, ali to sad nije moguće. Moj otac je oduševljen Zolom, nije mu jasno što mu nisam pružila šansu u ''Zadruzi''. Zoli smetaju moje objave na Instagramu, verovatno na njega utiču loši komentari koje dobije od svojih fanova - rekla je Slađa.

- Nisam mu ni u rijalitiju verovala da želi da bude sa mnom, zato što je želeo da imamo se*s, kako bih mu dokazala ljubav. Svesna sam svog izgleda, znam da mu se dopadam, a za nešto više od toga, moramo boje da se usaglasimo. On je emotivno hendikepiran nakon veze koja ga je osakatila, ali sam spremna da ga sačekam. Želim da ga čekam, ali nisam sigurna u njega. Čujemo se, moj otac podržava naš odnos, ali nadam se da sve ovo neće ostati na rečima - objasnila je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.