SAZNAO DA MU JE ĆERKA BOLESNA - Zadrugar se raspao na komade, lije suze! Imao isti problem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 13:45

SAZNAO DA MU JE ĆERKA BOLESNA - Zadrugar se raspao na komade, lije suze! Imao isti problem!

Zaplakao zbog njihovih reči!

Voditelj, Darko Tanasijević čestitke je dao rijaliti učesniku Mikici Bojaniću, a on ih je u suzama čitao.

- Čuvam sve kod kuće i ne brini sve je pod kontrolom. Na Veliki Petak sam ofarbao čuvarkuću umesto tebe. Ima da treniraš sa mnom svaki dan da skineš taj stomak. Fali mi neko da zeza mamu. Marko ti šalje veliki poljubac, vidi se da mu nedostaješ - pročitao je čestku koju mu je napisao sin.

- Otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam kod doktora na alergiju i dobila sam lekove da to izlečim i bolje mi je. Dogovorila sam se sa dedom da provedem celo leto na moru i zimovanje na planini. Kad izađeš biću izlečena. Nedostaju mi tvoje šale. Voli te i čeka tvoja Anđelina - pročitao je Mikica.

- Ljubavi moja želim da proslaviš ovaj praznik u miru. Opraštam ti sve i nek si ti meni oprostio hahaha. Baš mi fališ, ljubim te i voim te najviše na svetu. Tvoja žena - pročitao je Mikica.

Obezbeđenje je donelo brdo poklona u Belu kuću od porodice Bojanić, kumova i prijatelja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.