SAZNALI I UČESNICI, MILJANA JE POZDRAVLJA: Evo kako se Kija predstavila u žiriju Zadrugovizije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNALI I UČESNICI, MILJANA JE POZDRAVLJA: Evo kako se Kija predstavila u žiriju "Zadrugovizije"

U crvenoj stolici.

Umesto izbacivanja, kako je to uobičajeno za subotnje večeri u rijalitiju "Zadruga 3", Veliki šef je za večeras organizovao prvu "Zadrugoviziju" u ovoj sezoni.

Učesnici su podeljeni u 16 grupa, a tema ovog izdanja muzičkog takmičenja u "Zadruzi" je - pesme za sva vremena.

Uživo prenos prve "Zadrugovizije" u trećoj sezoni, snimak svih nastupa i najzanimljivije fotografije možete da pratite iz minuta u minut na portalu "SrbijaDanas.com".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Članovi žirija večeras biće: pevačice Kristina Kija Kockar, Katarina Živković i Dragica Radosavljević Cakana, fotograf Dejan Milićević i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca. Interesantno je da su u crvenim stolicama dve rijaliti šampionke - Kija Kockar, pobednica "Zadruge 1", i Kaća Živković, pobednica "Farme 3".

Interesantno je bilo kako će se predstaviti Kija i kako će reagovati učesnici. Miljana Kulić ju je odmah pozdravila, a Kija je poručila i na koji način će glasati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.