SAŽALJIVA SAM, JER JE RASLA BEZ MAJKE! Marija Kulić zaštitila Maju Marinković: Brani je samo zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 10:04

"SAŽALJIVA SAM, JER JE RASLA BEZ MAJKE!" Marija Kulić zaštitila Maju Marinković: Brani je samo zbog ovoga

"Maja radi mnogo pogrešne stvari, ali je sada kasno za to!"

Tokom nominacija, Marija Kulić nahvalila je Zvezdana Slavnića, te ga uporedila sa svojim suprugom Sinišom Kulićem, O ČEMU SMO PISALI OVDE.

Ono što je mnoge šokiralo, je da je poslala u izolaciju Slavnića uz reči da ne može Maju Marinković da pošalje jer je slaba na devojke koje su rasle bez majke.

- Što se tiče Maje, videlo se odavno da joj se sviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdan. Ona ne mari da li ima devojku ili ženu. Ona je pošla, a ja sam je gurnula i podržala jer je ovo za mene igra. Svako ko dođe ovde da živi pravi život, za mene nije normalan. U toj igri sam htela da vidim kako će da se ponaša Anđela u ulozi Ane Ćurčić i dokazala mi je da je tri puta gora od nje. Takođe mi je bilo da se Maja skloni iz prethodnog odnosa gde su je ubacivali kao treću osobu, evo sada Maje više nema, pa me zanima i kakav će taj odnos biti.

- Ja mislim da Zvezdan treba da ostavi na miru ženu koju je ostavio. Ne vidim da ga provocira i da iznosi prljav veš iz njihovog odnosa! Zbog ovoga, šaljem Zvezdana u izolaciju, ja se saosećam sa Majom jer sam posebno sažaljiva prema devojkama koje su rasle bez majke. Maja radi mnogo pogrešne stvari, ali je sada kasno za to - rekla je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.